Zorgouderschap

Ben jij geïnteresseerd in zorgouderschap binnen ons beschermd wonen huis? Als zorgouder ben jij 24 uur per dag een vast aanspreekpunt voor de bewoonsters en belangenbehartigers van Thuys. De inwonende groep bestaat uit maximaal 6 bewoonsters, wat ervoor zorgt dat de begeleiding die je geeft persoonlijk en op maat is. Lees hier meer over de aspecten die komen kijken bij zorgouderschap.

Individuele begeleiding

Persoonlijke ondersteuning

Vast aanspreekpunt

Zorgouderschap: wat houdt dit in?

Thuys is een veilige woonomgeving voor jongvolwassenen die een beperking hebben of moeite ervaren met het zelfstandig wonen. Jij, als zorgouder, zorgt ervoor dat er een huiselijke omgeving gecreëerd wordt voor de cliënt om begeleid in te wonen. Je bent in deze rol géén vervangende ouder, maar bent een toevoeging op de bestaande kring van de cliënt. Als zorgouder ben je eindverantwoordelijk voor de zorg van de cliënt(en) en ontwikkel je samen met de cliënt en haar ouders een zorgplan. Onderdeel zijn van het zorgouderschap houdt tevens in dat je het zorgteam aanstuurt en de kwaliteit van zorg bewaakt. POP-gesprekken, opleiding en trainingen spelen een belangrijke rol bij het aanscherpen van de kwaliteit van zorg.

groepsfoto

Kom jij ons team versterken?

Naast bovengenoemde feiten, komen er natuurlijk nog veel meer aspecten kijken bij het zorgouderschap. De rol van de zorgouders is een veelomvattend begrip. Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden voor het worden van zorgouder en onze ambulante begeleiding? Neem dan gerust contact met ons op. Je bereikt ons via 013 334 41 29. Wij beantwoorden je vragen graag! Twijfel je of zorgouderschap iets voor jou is, maar wil je wel iets voor onze bewoonsters betekenen? Kijk dan bij onze andere vacatures.

groepsfoto