Samen werken aan professionele hulpverlening

vanuit liefde, passie en persoonlijke kracht

Ivanildo en Marina Falkenstein

Functioneren vanuit passie en persoonlijke kracht

Het Thuys Team wordt gekenmerkt, door de korte lijnen, die zij met elkaar hebben,
waardoor iedereen voldoende op de hoogte is van belangrijk zaken.
Dit brengt bij bewoners veel rust en duidelijkheid.

Daarnaast wordt er binnen het Thuys Team aandacht besteed aan coaching en persoonlijke ontwikkeling en stimuleren we dat medewerkers vanuit hun kracht en passie functioneren.


Lijkt het je leuk om het Thuys Team te versterken, met jouw ervaring en kwaliteiten, als woonbegeleid(st)er, activiteitenbegeleid(st)er, vrijwillig(st)er of stagiair(e)?

Neem dan contact met ons op voor een open sollicitatie!

Maak kennis met onze medewerkers

Een werkplek, die bij mij past!

"In mijn werk als activiteitenbegeleidster haal ik voldoening uit het zoeken naar passende dagactiviteiten die aansluiten bij interesses, wensen en/of mogelijkheden van de bewoner.
Thuys is voor mij een plek waar ik mijn werk kan uitvoeren op een manier die bij mij past; betrokken, met creativiteit en plezier. Een bijzondere plek waar zowel de bewoners als het personeel als mens worden gezien en waar ruimte is om naar elkaar te luisteren."

Immy van Kruijsbergen - Activiteitenbegeleidster

Ik houd van de afwisseling!

"Ik houd van de afwisseling in mijn werk en het ontlasten van de zorgouders van het vele werk wat er achter de schermen moet gebeuren.  Er komt veel meer bij kijken, ben ik achter gekomen.
Ik ben blij dat ik hier terecht ben gekomen. Het is een prettige en flexibele werksfeer. Leuke bewoners en leuke collega’s! Wat wil je nog meer?"

Liesje Rouws - Sociotherapeut en Zorg Assistente

Leuk om te onderzoeken, waar welk gedrag vandaan komt!

Iedere dag is anders en je komt van alles tegen. Met de meiden die hier wonen
is het altijd erg gezellig, samen thee drinken, filmpje kijken, gezellig kletsen en
de diverse hulpvragen maakt het afwisselend. Ik vind het erg leuk om te
onderzoeken waar welk gedrag vandaan komt dat zie ik als een uitdaging.

Lieke den Dekker - Sociotherapeut en Activiteitenbegeleidster

Ik kan mezelf zijn, dit vind ik erg belangrijk tijdens het werk!


Het werk bij Thuys is erg gevarieerd. Geen dag is het zelfde en dat maakt het werken zo leuk. Doordat het kleinschalig is bouw je snel een goede band op met zowel je collega's als de bewoners. Dit zorgt ervoor dat ik mezelf kan zijn, dit vind ik dan ook erg belangrijk tijdens het werk.
Evelien van Ham - Woonbegeleidster en Ambulant Begeleidster
Joyce Mathijssen

Ik waardeer het persoonlijk contact het meest!

De kleinschaligheid van Thuys zorgt ervoor dat er aandacht kan zijn voor ieder individu. Door mijn achtergrond als beeldend vaktherapeut waardeer ik het persoonlijk contact binnen de groep het meest. Er wordt gekeken naar de kwaliteiten en groeimogelijkheden van de cliënt. Door mijn achtergrond kan ik de cliënten naast het begeleiden ook ondersteunen, wanneer zij vastlopen op zowel sociaal als emotioneel gebied.

Joyce Mathijssen - Sociotherapeut en Beeldend Vaktherapeut

Het liefst wil ik dat er elke dag met mij gekroeld en gespeeld wordt

Miss Muffin is onze trouwe Labradoodle, die altijd enthousiast reageert wanneer er mensen op bezoek komen. Ze voelt haarfijn aan wanneer je verdrietig bent of niet lekker in je velt zit. Ze komt dan naar je toe om je te troosten en nabijheid te geven. Miss Muffin houdt ervan om geaaid te worden en soms denkt ze dat ze een schoothondje is en wil ze bij je op schoot liggen. Hier kan ze geen genoeg van krijgen. :D

Maak kennis met onze stagiaires

Ik heb het er heel erg naar mijn zin!

"Mijn naam is Liz Adams en woon in Ulicoten. Ik studeer op het Vitalis college in Breda en volg daar de MBO niveau 4 opleiding sociaal werk. Ik zit nu in het eerste jaar van deze opleiding, waar ik 2 dagen in de week stage moet lopen om werkervaring op te doen in de sector. Ik heb gesolliciteerd bij Thuys, omdat het werken met deze doelgroep me erg leuk leek en ik er op de fiets heen kan.
Ik loop nu al een aantal maanden stage bij Thuys en ik heb het er heel erg naar mijn zin. Ik help iedere dinsdag en donderdag tijdens de dagbesteding. Ik krijg heel veel vrijheid in het omgaan  met de cliënten en ik krijg de ruimte om creatief bezig te zijn. Ook sluit mijn stage bij Thuys perfect aan op de opdrachten die ik op school krijg en mijn stagebegeleiders willen mij altijd helpen met schoolopdrachten waar nodig. Dankzij deze stage ben ik er achter gekomen dat ik het werken met deze doelgroep erg leuk vind en ik later wellicht ook wil gaan werken op een dagbesteding."
​Liz Adams - Stagiaire

Maak kennis met onze vrijwillig(st)ers

Genieten van het resultaat

"Af en toe vrijwilligerswerk doen bij Thuys is een dankbare bezigheid.
De meiden van het meidenhuis staan open voor de ideeën die ik met hun wil maken.
Meestal is het dezelfde dag af zodat ze kunnen genieten van het resultaat."

Mieke Spijkers - Vrijwilligster

Wat waren de dames enthousiast

"Ik houd me graag bezig met eigenlijk alles wat creatief is.
Van spulletjes in elkaar knutselen tot het geven van workshops..
Zo ook de workshop die ik aan het gezellige clubje dames heb mogen geven..
En wat waren de dames enthousiast.. De een nog meer dan de ander en de mooiste creaties kwamen te voorschijn.. Veel mooie vlechten...maar ook zeker veel gezellige sprekken"

Inge Oomen - Vrijwilligster en Workshopleidster

Maak kennis met onze externe professionals

Met kortdurende ondersteuning weer op eigen kracht

Sinds 2007 werk ik als orthopedagoog in de zorg aan mensen met een verstandelijke beperking, na een korte periode als diagnosticus binnen de kinder- en jeugdpsychiatrie gewerkt te hebben. Sinds 2013 ben ik EMDR-therapeut en sinds dit jaar ook GZ-psycholoog. Aangezien ik breed opgeleid ben en mijn interessegebied ook breder is dan alleen mensen met een verstandelijke beperking, heb ik ervoor gekozen samen met Lindy en Fieke een praktijk op te zetten. Op deze manier hoop ik de veerkracht van kinderen, jongeren, volwassenen en gezinnen aan te spreken, zodat zij met kortdurende ondersteuning weer op eigen kracht verder kunnen.
Binnen Praktijk Filius help ik kinderen, jongeren en volwassenen met psychische klachten of problemen. Dit kan middels verschillende behandelmethoden.
Ook ben ik EMDR-therapeut. Ik ben lid van de NVGzP, de Nederlandse Vereniging voor Gezondheidszorgpsychologie en haar specialismen.


Caroline Rijnen - Orthopedagoog en Psycholoog

Doe een open sollicitatie

[gravityforms id="6" title="false"]

Of reageer op een van de openstaande vacatures

Sociotherapeut - Woonbegeleid(st)er

Kom jij ons team versterken?

Vrijwillig(st)er

Kom jij in je vrije tijd een leuke bijdrage leveren aan de persoonlijke ontwikkeling en zingeving van onze bewoners?