arrow_drop_up arrow_drop_down

Ambulante begeleiding in Breda en omgeving

Met de ambulante begeleiding van Thuys ondersteunen wij je in jouw thuissituatie in Breda of wanneer je zelfstandig wilt kunnen wonen in deze stad of in de omgeving. Hoe vaak, wanneer en hoe lang onze hulpverlener langskomt, stem je allemaal samen af. Je hebt bij ons bovendien altijd een vast aanspreekpunt. Op basis van jouw wensen en behoeften stellen wij met jou een persoonlijk behandelplan op. Lees hier verder over de mogelijkheden van onze ambulante begeleiding in Breda en omgeving.

Individuele begeleiding

Persoonlijke ondersteuning

Vast aanspreekpunt

Met onze ambulante begeleiding leer je zelfstandig wonen in de regio Breda

Ambulante begeleiding, ook wel thuisbegeleiding of woonbegeleiding genoemd, ondersteunt je bij de aspecten van het dagelijks leven. Deze begeleiding vindt plaats op het moment dat de mensen in jouw directe omgeving, zoals familie of vrienden, je hier niet voldoende bij kunnen helpen. Thuisbegeleiding vraag je aan op het moment dat je een hulpvraag hebt op het gebied van:

  • Wonen
  • Financiën
  • Dagbesteding
  • Sociale contacten
  • Geestelijke gezondheid
  • Lichamelijke gezondheid

Wij kijken graag met je mee naar wat voor soort ambulante begeleiding het beste bij jou past. We kijken welke hulpverlener het beste bij jou past en waar jullie samen aan gaan werken. Dit bepaal je in overleg met onze hulpverleners. Ouders en belangenbehartigers zijn natuurlijk van harte welkom om bij dit gesprek aanwezig te zijn.

groepsfoto

Wat je gaat doen tijdens woonbegeleiding

Wanneer je met ons aan de slag wilt met woonbegeleiding, hangen de activiteiten af van de doelen in jouw persoonlijke begeleidingsplan. Heb je moeite met het schoonhouden van jouw kamer of appartement en wil je hierbij ondersteuning krijgen? Vind je het lastig om sociale contacten te onderhouden en zou je graag wat meer onder de mensen zijn? Heb je problemen met je financiën en wil je dat wij met je meekijken? Dit is allemaal mogelijk met onze woonbegeleiding. Samen bespreken we wat voor jou een fijne thuisbegeleiding is. Onze hulpverleners hebben uitgebreid ervaring met de begeleiding en coaching van jongvolwassenen.

groepsfoto

Hoe vraag ik thuisbegeleiding aan?

Met de aanvraag van thuisbegeleiding doorloop je een aantal stappen. Natuurlijk kun je ook eerst wat meer lezen over ambulante begeleiding in Breda en omgeving. Heb je vragen over de mogelijkheden van thuisbegeleiding of wil je jezelf aanmelden? Neem dan gerust contact met ons op. Je bereikt ons via 013 334 41 29. Wij vertellen je graag wat meer over onze woonbegeleiding.