Ambulante begeleiding in Breda en omgeving

Met de ambulante begeleiding van Thuys bieden we zorg en begeleiding aan huis in Baarle-Nassau, Breda of in de nabije omgeving in Brabant. Hoe vaak, wanneer en hoe lang onze hulpverlener langskomt, stem je allemaal samen af. Je hebt bij ons bovendien altijd een vast aanspreekpunt. Op basis van jouw wensen en behoeften stellen wij met jou een persoonlijk behandelplan op. Lees hier verder over de mogelijkheden van onze ambulante begeleiding en zorg aan huis in Breda, Baarle-Nassau of de verdere omgeving van Brabant.

Individuele begeleiding

Persoonlijke ondersteuning

Vast aanspreekpunt

Met onze ambulante begeleiding en zorg aan huis leer je zelfstandig wonen in regio Breda

Ambulante begeleiding en zorg aan huis, ook wel thuisbegeleiding genoemd, ondersteunt je bij de aspecten van het dagelijks leven in Breda of in de verdere plaatsen in Brabant. Deze begeleiding vindt plaats op het moment dat de mensen in jouw directe omgeving, zoals familie of vrienden, je hier niet voldoende bij kunnen helpen. Met onze hulp lukt het jou steeds beter om zelfstandig te wonen. Thuisbegeleiding nabij Breda vraag je aan op het moment dat je een hulpvraag hebt op het gebied van:

  • Wonen
  • Financiën
  • Dagbesteding
  • Sociale contacten
  • Geestelijke gezondheid
  • Lichamelijke gezondheid

Wij kijken graag met je mee naar wat voor soort ambulante begeleiding of zorg aan huis in Breda, Baarle-Nassau of elders in Brabant het beste bij jou past. We kijken welke hulpverlener goed bij jou past en waar jullie samen aan gaan werken. Dit bepaal je in overleg met onze hulpverleners. Ouders en belangenbehartigers zijn natuurlijk van harte welkom om bij dit gesprek aanwezig te zijn, zodat zij ook weten wat onze ambulante begeleiding en zorg aan huis in regio Breda en elders in Brabant inhouden.

groepsfoto

Wat je gaat doen tijdens thuisbegeleiding in Breda of omgeving

Wanneer je met ons team uit Baarle-Nassau, vlak bij Breda, aan de slag wilt met thuisbegeleiding, hangen de activiteiten af van de doelen in jouw persoonlijke begeleidingsplan. Heb je moeite met het schoonhouden van jouw kamer of appartement en krijg je hierbij graag ondersteuning? Vind je het lastig om sociale contacten te onderhouden en zou je graag wat meer onder de mensen zijn? Heb je problemen met je financiën en wil je dat wij met je meekijken? Dit is allemaal mogelijk met onze thuisbegeleiding in de omgeving van Breda. Samen bespreken we in de buurt van Breda wat voor jou een fijne thuisbegeleiding is. Onze hulpverleners hebben uitgebreid ervaring met de ambulante begeleiding, zorg en coaching van jongvolwassenen aan huis in Brabant, zoals in Breda.

groepsfoto

Hoe vraag ik thuisbegeleiding aan in regio Breda?

Met de aanvraag van ambulante begeleiding of zorg aan huis in Breda, Baarle-Nassau of elders in Brabant doorloop je een aantal stappen. Natuurlijk kun je ook eerst wat meer lezen over ambulante begeleiding in Breda en omgeving. Heb je vragen over de mogelijkheden van thuisbegeleiding of wil je jezelf aanmelden voor groepsbegeleiding? Neem dan gerust contact met ons team op. Je bereikt ons via 013 334 41 29. Wij vertellen je graag wat meer over onze ambulante begeleiding en zorg aan huis in regio Breda en de verdere omgeving van Brabant.