Groepsbegeleiding in de regio Breda

Bij Thuys ben je van hart welkom om deel te nemen aan onze groepsbegeleiding in Breda en omgeving, wanneer je hier behoefte aan hebt. In samenwerking met jou, je ouders of belangenbehartigers zoeken we voor jou een geschikte begeleiding. Dit kan bijvoorbeeld heel creatief zijn of juist heel sportief. We gaan aan de slag met dingen die jij leuk vindt en waar jij goed in bent. Lees hier meer over de mogelijkheden van groepsbegeleiding in Breda en omgeving.

Individuele begeleiding

Persoonlijke ondersteuning

Vast aanspreekpunt

Starten met groepsbegeleiding in de regio Breda

Ervaar je problemen met het invullen van jouw dagen of weken, omdat je bijvoorbeeld depressief bent of gediagnosticeerd bent met een ontwikkelings- of persoonlijkheidsstoornis? Dan is het mogelijk om deel te nemen aan onze groepsbegeleiding. Tijdens deze begeleiding ga je samen met de bewoonsters van het Thuys meidenhuis en andere deelnemers aan de slag met verschillende soorten dagbesteding. Tijdens deze dagbesteding werk je aan leuke dingen, die passen bij jouw talenten en jouw interesses. Denk hierbij aan het maken van creatieve producten, het verzorgen van onze dieren Miss Muffin en Ghost of het bakken van lekkere dingen voor lokale winkels. Samen met jou gaan we kijken wat we gaan doen tijdens de groepsbegeleiding.

groepsfoto

Doe ook mee!

Wil je graag wat meer weten over onze groepsbegeleiding in en rondom Breda? Of ben je juist benieuwd naar de mogelijkheden voor individuele begeleiding? Neem dan gerust contact met ons op, of laat dit doen door je ouders, voogd of hulpverlener. Je bereikt ons op 013 334 41 29. Samen zorgen ervoor dat jouw dagen of weken worden gevuld met leuke en leerzame activiteiten.

groepsfoto