Psychologische hulp voor jongvolwassenen bij Breda

Heb je behoefte aan psychologische hulp voor jongvolwassenen in of rondom Breda, omdat je in het dagelijks leven tegen dingen aan loopt? Bij Thuys in Baarle-Nassau begrijpen we dat dit erg vervelend kan zijn. Daarom bieden wij psychologische hulp aan jongvolwassenen uit de regio Breda, zoals jijzelf. Dit doen we op verschillende manieren. Lees verder en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

Individuele begeleiding

Persoonlijke ondersteuning

Vast aanspreekpunt

Met wat voor psychologische hulp voor jongvolwassenen kunnen we jou in Breda ondersteunen?

Psychologische hulp bij jongvolwassenen komt vaak voor. Als jongvolwassene krijg je te maken met veel indrukken. Het is daarom ook helemaal niet verrassend dat veel jongvolwassenen bij ons aankloppen voor psychische hulp. Wanneer je bij ons een traject wilt starten, gaan we aan de slag met een persoonlijk behandelplan voor jouw individuele begeleiding. Wat voor soort individuele begeleiding we jou geven, hangt af van wat je hulpvraag is. Met diverse andere jongvolwassenen uit Breda en omgeving zijn wij al een traject gestart met psychologische hulp. De mogelijkheden voor psychische hulp zijn bijvoorbeeld:

  • Woonbegeleiding: in ons meidenhuis in Baarle-Nassau woon je samen met vijf andere bewoonsters met een verstandelijke beperking en/of psychische hulpvraag. Je hebt hier 24/7 begeleiding van de zorgouders.
  • Dagbesteding: tijdens de dagbesteding ga je samen met de bewoonsters uit het meidenhuis en andere deelnemers aan de slag met creatieve activiteiten.
  • Begeleiding aan huis: wij komen graag bij je thuis om je te ondersteunen met de dagelijks activiteiten.
  • Training en coaching: met deze ondersteuning leer je nieuwe vaardigheden die jou helpen in het dagelijks leven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan emotie regulatie training.
groepsfoto

Neem contact op en start jouw traject

Woon je in Breda of omgeving en wil jij jezelf aanmelden voor psychologische hulp voor jongvolwassenen bij Thuys in Baarle-Nassau, in de buurt van Breda? Ben je benieuwd naar hoe wij andere jongvolwassenen hebben ondersteund? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen je graag wat meer over hoe wij te werk gaan en welke stappen je gaat doorlopen als je zorg op maat van ons ontvangt. Wil je liever niet zelf bellen? Dat is geen probleem. Je kunt natuurlijk ook altijd je ouder, voogd of hulpverlener laten bellen. Je bereikt ons op 013 334 41 29 of via het contactformulier.

groepsfoto