Emotie regulatie training

De hulpverleners van Thuys helpen je graag beter leren omgaan met je gevoelens met behulp van onze emotie regulatie training. Het is niet altijd eenvoudig om goed om te gaan met je emoties. Tijdens de emotie regulatie training ondersteunen wij je bij het omgaan met gevoelens die voor jou overweldigend kunnen zijn. Op deze manier worden emoties onder ogen gezien in plaats van weggestopt. Dit is de start van een positieve denkwijze.

Individuele begeleiding

Persoonlijke ondersteuning

Vast aanspreekpunt

Waarom emotie regulatie training?

Op het moment dat je vaak last hebt van heftige emoties of emoties juist heel erg onderdrukt, is emotie regulatie training hiervoor de oplossing. Emoties stoppen we vaak weg, zodat ze ons niet overweldigen. Ons hoofd neemt het dan over, wat slechts een tijdelijke oplossing is. Wanneer je emoties wegstopt ga je er niet goed mee om en kun je later juist nog méér heftige emoties ervaren. Op deze manier kom je terecht in een cirkel die moeilijk te breken is. Daarom ondersteunen wij je graag met onze emotie regulatie training. Tijdens deze training bespreken we welke gevoelens en emoties een grote rol spelen in jouw leven en hoe we hier samen aan kunnen werken. Er wordt voor jou een traject opgezet van individuele begeleiding, waarin je de handvaten ontvangt om met jouw emoties om te gaan.

groepsfoto

Je emoties onder controle met onze training

Deze training is ontwikkeld voor jongvolwassenen tussen de twaalf en de achttien jaar die moeite hebben om hun emoties onder controle te houden. Ben jij klaar om beter te leren omgaan met je emoties? Neem dan contact met ons op, dan vertellen wij je graag wat meer over ons traject op maat. Je bereikt ons op 013 334 41 29. Naast emotie regulatie training kun je bij ons nog diverse andere trainingen volgen en bieden we diverse psychologische hulp. Wij helpen je graag op weg naar een gelukkiger leven!

groepsfoto