Training & coaching jongeren-jongvolwassenen | Thuys, Baarle-Nassau
arrow_drop_up arrow_drop_down
Video Aspect Ratio: 4:1

Voel jij je onzeker over je toekomst?
En heb je behoefte aan meer overzicht en structuur?

Wij trainen en coachen je om meer regie te krijgen over je leven!

Wat je ziet is niet altijd wat er echt aan de hand is

Onze training en coaching gaat verder dan het aanleren van nieuwe vaardigheden en gewoontes. We kijken naar wat er onder water gebeurd, wat ervoor zorgt dat je last hebt van wat je boven water ziet. Dit is niet altijd makkelijk en soms heel confronterend. Daarom kijken we met je wat de eerstvolgende kleine stap is die jij kunt maken. Zo nemen we je bij de hand en nemen we stap voor stap, kleine stapjes vooruit. En het is ook helemaal niet erg om een tijdje even te blijven staan of te blijven zitten :)

Neem de volgende stap in jouw persoonlijke groei en ontwikkeling

Zelfstandigheidstraining

Leer vaardigheden, die je nodig hebt om zelfstandig te kunnen leven en wonen.

Lees meer >>>

Emotie Regulatie Training

Leer je emoties te herkennen en verwoorden, zodat jijzelf en je omgeving jouw beter begrijpen.

Lees meer >>>

Weerbaarheidstraining

Leer voor jezelf op te komen en meer vertrouwen te hebben in jezelf, want je bent kostbaar en waardevol.

Lees meer >>>

Zelfstandigheidstraining

Het is helemaal niet erg als je nog niet alles zelfstandig kan. We begrijpen heel goed dat je veel hebt meegemaakt en het door allerlei omstandigheden niet lukt om in alle gebieden van je leven alles zelf te doen. Het leven kan soms overweldigend zijn en er kunnen soms dingen op je afkomen, waar je moeilijk mee om kan gaan.

Gelukkig hoef je er niet alleen voor te staan. Bij Thuys kijken we naar wat je al zelfstandig kan en wat je kunt leren om zelfstandig te gaan wonen.

Ik kan erg goed producten van hout maken, zoals een hart met spijkers en wol. Ook kan ik goed schilderijen maken met poesjes. 

E. van der Sanden

Emotie Regulatie Training

Het is niet altijd makkelijk om te voelen wat we voelen. En vaak is het zelfs beangstigend om te voelen wat we voelen. Dan stoppen we liever die emoties weg, zodat ze ons niet overweldigen en we geen pijn, teleurstelling en verdriet hoeven te voelen. Ons hoofd neemt dan over, om het overweldigend gevoel van onze emoties te overleven. Dit werkt goed voor even, om die moeilijke situatie door te kunnen komen, maar zodra deze periode voorbij is, hebben we het nodig om weer in contact te komen met onze emoties en deze te verwerken.

Ik kan mijn emoties herkennen en gesprekken aanvragen

S. Twilt

Weerbaarheidstraining

Wanneer je veel hebt meegemaakt en dingen hebt gezien, die je niet had mogen zien, dan kun je daar enorm beschadigd door raken. Zeker als er over je grenzen is gegaan of je over je grenzen hebt laten gaan, maar ook als je zelf over je eigen grenzen bent gegaan, door dingen te doen of op je te nemen, die eigenlijk niet door jou gedaan hadden moeten worden. Maar omdat je in die stressvolle situaties probeert te overleven en het te redden, doe je wat je op dat moment denkt dat nodig is om te overleven. Helaas merken we pas achteraf, dat we dan over onze grenzen zijn gegaan. 

Ik vind het erg fijn om lekker naar muziek te luisteren, vooral naar

liedjes van Marco Borsato. Dat doet me goed. 

W. Bruens