Begeleiding van jongvolwassenen

Bij Thuys in Baarle-Nassau, Breda, hebben we veel ervaring met de begeleiding van jongvolwassenen zoals jijzelf. Onze hulpverleners zijn gespecialiseerd in wonen, dagbesteding, begeleiding thuis en training & coaching. Loop je in het dagelijks leven tegen dingen aan waarbij je wel ondersteuning zou willen krijgen? Lees dan verder en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Individuele begeleiding

Persoonlijke ondersteuning

Vast aanspreekpunt

Begeleiding van jongvolwassenen: de mogelijkheden

Wanneer je problemen ervaart met dingen in het dagelijks leven, is dit erg vervelend. Daarom ondersteunen wij je hierbij graag. Wij bieden begeleiding aan jongvolwassenen. Hier hebben de hulpverleners van Thuys veel ervaring mee. Onze hulpverleners helpen je graag op het gebied van:

  • Wonen: wij bieden je een vorm van begeleid wonen, waar je samen met maximaal vijf medebewoonsters woont.
  • Dagbesteding: je gaat bij ons aan de slag met diverse vormen van creatieve dagbesteding, zoals dagjes uit en producten maken.
  • Begeleiding thuis: wij bieden begeleiding bij zelfstandig wonen aan de hand van ambulante begeleiders.
  • Training & coaching: wij bieden trainingen en coaching aan voor het aanleren en ontwikkelen van vaardigheden.
groepsfoto

Begeleiding: krijg altijd een aanpak op maat

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden van begeleiding voor jongvolwassenen? Wij stellen met jou altijd een persoonlijk behandelplan op. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Ons bedrijf uit Baarle-Nassau, Breda, beantwoordt graag je vragen en bespreekt met jou de opties. Je bereikt ons op 013 334 41 29.

groepsfoto