Begeleiding van jongvolwassenen

Bij Thuys hebben we veel ervaring met de begeleiding van jongvolwassenen zoals jijzelf. Onze hulpverleners zijn gespecialiseerd in wonen, dagbesteding, begeleiding thuis en training & coaching. Loop je in het dagelijks leven tegen dingen aan waarbij je wel ondersteuning zou willen krijgen? Lees dan verder en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Individuele begeleiding

Persoonlijke ondersteuning

Vast aanspreekpunt

De mogelijkheden van begeleiding van jongvolwassenen

Wanneer je problemen ervaart met dingen in het dagelijks leven, is dit erg vervelend. Daarom ondersteunen wij je hierbij graag. De hulpverleners die werkzaam zijn bij Thuys hebben veel ervaring met de begeleiding van jongvolwassenen. Onze hulpverleners helpen je graag op het gebied van:

- Wonen: wij bieden je een vorm van begeleid wonen, waar je samen met maximaal 5 medebewoonsters woont.

- Dagbesteding: je gaat bij ons aan de slag met diverse vormen van creatieve dagbesteding, zoals dagjes uit en producten maken.

- Begeleiding thuis: wanneer je thuis of op jezelf wilt kunnen wonen kun je ondersteuning krijgen van onze ambulante begeleiders.

- Training & coaching: wij bieden trainingen en coaching aan voor het aanleren en ontwikkelen van vaardigheden.

groepsfoto

Altijd een aanpak op maat

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden van begeleiding voor jongvolwassenen? Wij stellen altijd een persoonlijk behandelplan op, samen met jou. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij beantwoorden graag je vragen en bespreken met jou de opties. Je bereikt ons op 013 334 41 29.

groepsfoto